Reestmeander Meppel

Kiran Lirid v.d. Echtinger Grift (Kiran)

NHSB 3250940

Kiran – Breed Achive Tollers

Kiran is geboren op 16 september 2021 bij Kennel v.d. Echtinger Grift, op Landgoed Hooghalen. Hij komt uit een nest van 5 reutjes en 3 teefjes. Kiran is een zoon van Lisan Karmem v.d. Echtinger Grift (Lisa) & JavaHill’s Rider In The Sky (Rider). In november 2021 is hij bij ons komen wonen.

Kiran is een lieve, aanhankelijke sociale reu. Hij is een echte gezinshond, die graag bij een van ons op schoot ligt. Buiten speelt hij graag met andere honden. Hij is erg leer- en nieuwsgierig. Als er iets gebeurt staat hij er graag bovenop met zijn neus. Kiran zoekt buiten graag naar stokken, en zodra hij er een heeft gevonden “vraagt” hij om deze weg te gooien, zodat hij deze kan apporteren. 

Toen Kiran 10 weken oud was zijn we gestart met een puppy-cursus. In maart 2022 zijn we gestart bij Jachthondengroep Uffelte met een jachttraining voor jonge honden. 

Na het jachtseizoen zijn we overgestapt naar Behendigheid (Agility). Na het behalen van het Beginners diploma zijn we inmiddels doorgestroomd naar de Gevorderden groep.

Vanwege zijn karakter, werklust, gezondheidsresultaten en prachtige showresultaten hebben wij besloten hem als dekreu beschikbaar te stellen voor passende teefjes. Alle benodigde onderzoeken zijn uitgevoerd, zie onder Gezondheid. Kiran is goedgekeurd als dekreu door Fokcommissie van de Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland en staat inmiddels ook vermeld op de dekreuen lijst.

Wilt u Kiran gebruiken als dekreu of wilt u meer informatie over hem, neem dan contact met ons op. 

 

showresultaten

17 juni 2023: Kiran Best of Breed in Stuhr-Heiligenrode.

Gezondheidsresultaten

HD: A
ED: Vrij
PRA: N/N
CEA: N/N
CP1: N/N
CLPS: N/N
CDDY: N/CDDY
DM: N/N
JADD: N/N
D-locus: D/D
CLAM: N/N
CDMC: N/N
ECVO: Voorlopig vrij tot 22-2-2025

Gewicht: 22 kilo
Schofthoogte: 49 cm

Stamboom
Ouders
Lisa
Rider