Reestmeander Meppel

In 2004 kregen wij onze eerste Nova Scotia Duck Tolling Retriever (Toller) genaamd Luna. Zij was een prachtige hond en daarom hebben we besloten om een keer een nestje met haar te fokken. We hebben een kennelnaam aangevraagd en dat werd “v.d. Reestmeander” (het riviertje de Reest stroomt niet ver van ons huis, het is een riviertje dat stroomt op de grens van de provincies Drenthe en Overijssel. De Reest is een typische laaglandbeek. De Reest kan nog vrij meanderen door het landschap). Uiteindelijk hebben wij met Luna drie nestjes gekregen en uit haar eerste nestje is haar dochter Yeli bij ons gebleven. Ook zij heeft twee keer een nestje gekregen. Luna en Yeli zijn inmiddels overleden, maar na een paar jaar begon het weer te kriebelen. Sinds november 2021 woont Toller-reu Kiran bij ons.

Kiran

Kiran Lirid v.d. Echtinger Grift
Kiran is geboren op 16 september 2021 bij Kennel v.d. Echtinger Grift, op Landgoed Hooghalen. Hij is een zoon van Lisa en Rider.
Kiran

Roos

Roos

Roos

Roos

Roos is een dochter van onze Yeli en Bracken. Ze is geboren op  2 april 2014. Roos woont bij onze (schoon)zus in Renkum.
Roos

In herinnering

Luna
Yeli